Sint-Hubertus biedt een grote verscheidenheid aan van hartige éénschotelgerechten. De menukaart vermeldt vlees- en visschotels, pastagerechten, meerdere slaatjes, huisbereide lasagne en moussaka, origineel uitgewerkte bereidingen zoals warm geitenkaasje in bladerdeeg en warme rijstschotel met geitenkaas.
Maandelijks wordt een seizoensgebonden suggestie aangeboden.
Slaatje met feta |
|
Slaatje met gebakken spek |
|
Slaatje met gerookte zalm |
|
Slaatje met gebakken scampi’s |
|
Salade trio van ham |
|
Wrap van gerookte zalm met kruidenkaas |
|
Pastaslaatje van tagliatelli |
|
Tortelloni |
|
Slaatje Sint-Hubertus |
|
Warm geitenkaasje in bladerdeeg |
|
Lasagne |
|
Lasagne met gerookte zalm |
|
Warme rijstschotel |
|
Warme rijstschotel met geitekaas |
|
Ragoût van kip |
|
Gerookte zalm tagliatelli |
|
Scampi tagliatelli |
|
Varkensboutje |
|
Moussaka |
|
Koude groentenschotel met pancetta |
|
Spiegeleieren met ansjovis |
|